Od razočaranja do sreće

Novak Đoković odigrao je 1. meč u ovoj godini. U okviru egzibicionog turnira pred Australijan open, on se u Adelejdu sastao sa mladim Italijanskim teniserom Janikom Sinerom i pobedio!

Više o meču pročitajte u tekstu ispod:

Ono što je zanimljivo je da Đoković nije ceo meč odigrao sam, već mu je u tome pomogao Filip Krajinović, osvojivši 1. set. Nakon toga Nole je izašao na teren i oduševio publiku, koja je bila u histeriji!

Kamere su zabeležile reakciju jednog navijača Srbije, nakon saznanja da će njegov idol, usled povrede, propustiti meč. Razočaranje i šok na njegovom licu bio je više nego očigledan i zapažen toliko da je odmah završio na društvenim mrežama!

Kada je na početku 2. seta Nole izašao na teren, usledila je prava erupcija sreće i zadovoljstva sa tribina! Srpski teniser je dočekan na teren uz veliki aplauz!

U tom trenutku, kamera je opet zabeležila reakciju pomenutog Srbina, koji je ovog puta bio radostan i euforičan! 😄

Pogledajte njegovu reakciju nakon što je saopšteno da na teren neće izaći Novak Đoković:

IZVOR: TW / @Santillan_TV

Posle odigranog 1. seta Nole je izašao na teren i oduševio publiku kao i ovog mladog momka u dresu reprezentacije Srbije:

IZVOR: TW / @AustralianOpen

Verujemo da su do sada ova 2 snimka dospela do najboljeg tenisera sveta i da su ga oduševila kao i sve ljude sa društvenih mreža!

Autor: redportal.rs

#Novak Đoković

#adelejd

#australijan open

#egzibiocioni meč

#publika