Premijera i u Banjaluci!

Svečana premijera filma Jedini izlaz, reditelja Darka Nikolića sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi, održaće se 10. februara u bioskopu Sinepleks Ušće.

IZVOR: YT / Art Vista

Ovaj psihološki triler, nastao iz pera scenariste Marka Popovića, okupio je impozantnu glumačku ekipu pojačanu glumcima iz regiona. Pored glumice Anđelke Prpić, kojoj je ova uloga ujedno prva glavna u dugometražnom filmu, igraju i Danica Maksimović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Janko Popović Volarić, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Ljubomir Bandović, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović i drugi.

Anđelka Prpić tumači Anu Kolar, čiji je suprug, poznati beogradski advokat (Janko Popović Volarić) stradao u požaru. Šest godina nakon nesreće Ana dobija informacije koje dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj porodici. Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njegove ćerke, uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljubomir Bandović) u lanac zločina, koji počinje nestankom mlade advokatice pre 6 godina. Dvoje junaka počinju zajedničku potragu za istinom koja ih suočava sa mrežom laži, ucena, ubistava, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti.

Dugoočekivani film bioskopski život počeće 11. februara u dvoranama širom Srbije, a priliku da se druži sa glumcima publika će imati i u Novom Sadu 11. februara, kada je planirana svečana premijera u bioskopima Arena Sinepleks i Sinepleks Promenada.

Publika u Kragujevcu moći će da uživa u specijalnoj projekciji 12. februara u bioskopu Sinepleks Plaza, a dan kanije glumačka i autorska ekipa filma pokloniće se publici u bioskopu Sinepleks Niš.

Svečana projekcija filma održaće se i u Banjaluci, 17. februara u bioskopu Sinepleks Palas. Sve projekcije biće održane uz preporučene epidemiološke mere.

Autor: redportal.rs

#Ana Kolar

#Anđelka Prpić

#Premijera

#Sinepleks

#film

#jedini izlaz