Pravi spektakl očekuje nas u februaru na stadionu Rajko Mitić ⚽

Prema informacijama iz Crvene zvezde, UEFA je poslala srpskom šampionu dopis o tome da će na utakmicama nokaut faze evropskih takmičenja biti dopušteno da se 30 procenata mesta na stadionu pusti u prodaju.

To znači da čelnici Crvene zvezde čekaju još samo novu odluku Kriznog štaba kako bi organizovali prodaju ulaznica za najveći meč ove sezone na stadionu Rajko Mitić.

Crvena zvezda će 18. februara dočekati sedmostrukog šampiona Evrope u fudbalu, italijanski Milan, u prvoj utakmici 1/16 finala Lige Evrope. Ovaj meč će biti posebna poslastica za sve privržene navijače Zvezde, s obzirom da je klub najvernijim navijačima rešio da se oduži time što će prioritet prilikom kupovine ulaznica za utakmicu protiv Milana imati vlasnici sezonskih ulaznica, kao i članovi kluba.

- Prioritet pri kupovini karata za meč sa Milanom imaće vlasnici sezonskih ulaznica za tekuću sezonu. Posle sezonaca, prioritet će imati članovi kluba (standard, junior plus, kao i plaćeni junior članovi od 1. januara 2021) - piše na klupskom sajtu.

Ovim potezom klub želi da nagradi najvernije pristalice, ali i da podstakne svoje navijače da kupe što više sezonskih ulaznica. Taj duh provejava i kroz najnoviju objavu na zvaničnom Instagram nalogu srpskog šampiona.

View this post on Instagram

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

IZVOR: IG / @crvenazvezdafk

- Pozivamo i podsećamo navijače koji nisu obnovili članarinu da to učine u sledećih nekoliko dana kako bi bili eventualno u mogućnosti da dođu do željene karte za ovaj spektakl. Ovim potezom klub želi da se zahvali najvernijim navijačima, koji su uz Zvezdu i u ovim teškim trenucima - saopštili su crveno-beli.

Uz to, igračima na terenu u meču sezone sigurno će izuzetno značiti podrška "delija" koji će nakon skoro godinu dana napokon imati priliku da podrže svoj voljeni klub sa tribina.

Parafrazirajući čuvenu izjavu Predraga Strajnića iz 2003. godine, možemo samo konstatovati: "Sada i najveći pjuvači Kriznog štaba mole Krizni štab." Mole ga da dopusti još jedan evropski spektakl na najvećem srpskom stadionu. Bez navijača, pa makar i trećine stadiona, to neće biti to.

Autor: redportal.rs

#Milan

#Stadion

#na milan

#navijaci

#protiv milana

#publika

#sa publikom

#zvezda