Čistačica joj govorila svakakve stvari

Verovatno da ne postoji osoba u Srbiji koja nije čula za Deu i Niku, dve devojčice i ćerke poznate modne dizajnerke Dijane DiLine.

Snimci Dee i Nike svakodnevno nas uveseljavaju kada dođemo na Instagram, a meme sa njima postale su poznate širom društvenih mreža u Srbiji. Veoma je potresno da se bilo koje dete u svom razvoju maltretira pa i verbalno, jer to može da ostavi traume za kasniji život.

Foto: Instagram.com/diline_dresses

Dijana je na svom Instagram profilu objavila nekoliko emotivnih storija u kojima ispituje Deu šta se desilo. Naime, izgleda je da čistačica u obdaništu, u koje Dea i Nika idu, maltretirala Deu zbog patika, zašto je uzela određene patike, zašto ne dođe bosa u obdanište i tako dalje.

Foto: Instagram.com/diline_dresses

Dijana je ostavila i nekoliko vrlo emotivnih poruka o zaštiti dece.

- Nadam se da nisam porušila njeno poverenje dok sam snimala za vas (da biste i vi popričali sa decom), ali i ako jesam, izgradiću ga ponovo. Ponesena sam pričom naše mlade glumice, pa me dodatno pogađaju priče. - napisala je Dijana u svojoj objavi.

Foto: Instagram.com/diline_dresses

Dea je mali veseli heroj koji će sve ovo da prevaziđe i pružamo joj veliku podršku da nas i dalje uveseljava i čini raspoloženijima sa svojim provalama. 😅

View this post on Instagram

A post shared by Dijana & Andrea & Nika (@diline_kids)

IZVOR: IG / @diline_kids

Autor: redportal.rs

#dea i nika

#dijana diline