Sjajne vesti stižu iz Holivuda

Srpski centar Boban Marjanović mogao bi opet da se nađe na filmskom platnu.

Nakon debija u Holivudu i akcije sa Kijanuom Rivsom, postoji mogućnost da se Bobi Marjanović pojavi u filmu koji je planiran da se snima u znak sećanja na preminulu legendu NBA lige Kobija Brajanta.

Nakon prikazanog dokumentarca o ovoj košarkaškoj legendi, sredinom prošle godine, ovog puta će se snimiti film o njegovom životu.

Alo otkriva da bi u pomenutom filmu ulogu mogao da dobije i Boban Marjanović.

- Film o Kobiju neće biti priča koja će po svaku cenu pratiti dešavanja u životu tragično preminulog košarkaša, već će reditelji romansirati određene delove. Naravno, veći deo njegove košarkaške karijere biće ispraćen. Međutim, oni su odlučili da ubace i veliki broj košarkaških asova, koji su na neki način bili povezani sa Brajantom, pa da organizuju i opuštena druženja sportista, za koja oni inače nisu imali priliku. Na taj način bi spojili tako velika imena na jednom mestu, makar na filmu.

Foto: PROFIMEDIA

Isti izvor navodi i da reditelji nisu želeli da propuste priliku da ne pozovu Marjanovića da bude deo ovog filma. On bi u filmu glumio samog sebe.

- Još uvek se ne zna da li je prihvatio ponudu, jer je ceo projekat na samom početku, ali sudeći po tome koliko je poštovao i voleo Kobija, nema sumnje da će to učiniti.

Podsećamo da je Bobi već imao ulogu u akcionom filmu Džon Vik 3.

Autor: redportal.rs

#Holivud

#Kobi Brajant

#bobi marjanović

#film