Nije im lako

Prošla je prva nedelja u karantinu za sve tenisere koji su na letu za Melburn imali bar jednu osobu koja je pozitivna na koronavirus. 😷

Na Instagram profilima poznatih tenisera i teniserki mogli smo da se uverimo u to koliko teško podnose strogu izolaciju i nemogućnost otvaranja čak ni prozora.

Većina tenisera je "trenirala" u sobi, udarajući lopticu o zid, radili su vežbe istezanja, jogu, a više o tome pročitajte u tekstu ispod:

Sa društvenih mreža stižu nam novi snimci koji su zabavni, ali mogu i da zabrinu za psihično stanje tenisera. 😅

Teniser iz Urugvaja Pablo Kuevas već neko vreme pokazuje svojim pratiocima na koje načine se bori sa situacijom u kojoj se našao.

On je u svojim storijima na Instagramu objavljivao kako surfuje na madracu i nacrtanim talasima na podu hotelske sobe, kako pravi žurku sa pivom marke Korona i đuska sam sa sobom. Ovog puta se posvetio malo i crnom humoru.

On je na jednom od snimaka prikazao sebe u "bolnici" u kojoj je priključen za aparate, a na televizoru se mogu videti njegovi "otkucaji srca".

IZVOR: IG / @argonzelez89

Na drugom snimku, urugvajski teniser je otišao korak dalje i može se reći da je malo preterao. On je stavio sam sebe u improvizovani kovčeg i pokazao da mu crni humor nije stran.

IZVOR: TW / @CourtsMag

Iz ovih snimaka se samo može zaključiti da im nimalo nije lako.

Australijan open počinje 8. februara.

Autor: redportal.rs

#australijan open

#tenis

#turnir