Ko je srećni dobitnik?

Milioni ljudi širom sveta maštaju i sanjaju da jednoga dana ostvare čuveni američki san - da dobiju na lutriji i obogate se preko noći. Sanjaju sedmocifrene brojke, a pored njih i odgovarajuće valute - evre, dolare, krune, pa i dinare. Omiljeni brojevi, koji se smatraju srećnim, jesu rođendani, važni datumi kao što su godišnjice, rođenje deteta, brojevi prema kojima gaje afinitete, brojevi koje uvek viđaju kada pogledaju na sat i slično.

Na međunarodnom nivou, najsrećniji loto brojevi su: 6, 7, 33, 38, 40 i 49, budući da se u mnogim svetskim loto igrama pogađaju brojevi i do 50, pa i 80. Broj 33 i inače se u numerologiji smatra jednim od značajnih brojeva, jer je to najveći pozitivan ceo broj koji se može povezati sa izuzetnim veličinama: Isusom i Aleksandrom Velikim, koji su umrli u dobi od 33 godine.

Dobitni tiket američke lutrije koji nosi nagradu od 1.05 milijardi dolara kupljen je u jednoj prodavnici kompanije Kroger u predgrađu Detroita, u saveznoj državi Mičigen, i to je 3. najveći dobitak u istoriji lutrije u SAD.

Foto: Pixabay.com

- Neko se ovoga jutra u Mičigenu probudio i čuo vest koja će mu promeniti život. Čestitamo srećnom dobitniku - izjavila je Rejčel Harst, regionalna predstavnica lanca prodavnica Kroger, prenosi AP.

Dobitnik nije izvučen još od septembra kada je poslednji put osvojena nagrada u iznosu od 20 miliona dolara.

Autor: redportal.rs

#Dolari

#Lutrija

#Nagrada

#dobitnik