Neobična Ukrajinka postala je poznata po svom upečatljivom izgledu, do kog je došla posle velikog broja operacija.

Tridesetogodišnja Kijevljanka Anastasija Pokrešcuk, koja ima više od 200.000 pratilaca na Instagramu (profil @_just__queen_) sebe smatra "devojkom sa najvećim jagodicama na svetu".

Istina, te jagodice joj nije darovala priroda, već je do njih došla putem plastične hirurgije, a kako kaže, misli da su joj još uvek premale.

- Izgledam onako kako izgledam jer se takva sviđam sebi. Kada sam imala 26 godina shvatila sam da nisam neka lepotica, pa sam rešila da uradim usne, a prošle godine sam počela da radim na jagodicama - rekla je Pokrešcukova, objašnjavajući motive koji su je podstakli da se preda plastičnim zahvatima.
View this post on Instagram

@helgatsyrekidze ты нужна мне в Турции,pizduy сюда😂😂😂 Тут столько локаций😍😍

A post shared by Анастасия👑 (@_just__queen_) on

IZVOR: IG / _just__queen_

Kako sama kaže, do sad je potrošila oko 2.000 dolara na popunjavanje obraza, ali neobično je što ih i dalje smatra premalim.

- Možete da mislite da su mi jagodice prevelike, ali ja mislim da još uvek nisu dovoljno velike. Mislim da ću ih uskoro još malo popuniti - dodala je u izjavi za medije.

Anastasija skoro svakodnevno i dalje objavljuje svoje fotografije na Instagramu, i priznaje da je u međuvremenu i zaboravila koliko je zahvata do sad imala. Mnogi korisnici, međutim, smatraju da je preterala sa količinama hijalurona, i da bi trebalo da prestane, što njoj za sad ne pada na pamet.

- Izgledala sam kao sivi miš. Imala sam veliki nos. Sad imam velike jagodice i usne i izgledam dobro - istakla je dodavši da za sad nema nameru da prekine sa zahvatima.

Stručnjaci svakako misle da velike količine hijaluronskih filera mogu ugroziti zdravlje, tako da njenim pratiocima ostaje da se nadaju da Anastasija neće otići predaleko sa ovom njenom opsesijom.

View this post on Instagram

Засунула сраку в море😃😃😃😃😃😃😃😄

A post shared by Анастасия👑 (@_just__queen_) on

IZVOR: IG / _just__queen_

Autor: redportal.rs

#anastasija pokreščuk

#najveće jagodice na svetu