Znak: Vodolija, podznak: Ovan

Vodolija je treći znak vazdušne trojke, po kvalitetu je fiksan, njegova vladajuća planeta je Uran, a njegova sezona traje od oko 21. januara do 20. februara.

Osobe u znaku Vodolije odlikuje jak intelekt, ingeniozan um, ekscentričnost, buntovništvo, ali i emotivna distanciranost, tvrdoglavost, sebičnost, netaktičnost.

Foto: Pixabay.com

Ovan je prvi znak vatrene trojke po kvalitetu je kardinalan, a njegova vladajuća planeta je Mars.

Osobine Ovna uključuju hrabrost, srčanost, odlučnost, preduzimljivost, strastvenost, ali i impulsivnost, sirovost, grubost i agresiju.

Foto: Pixabay.com

Ako nešto važi za osobu rođenu sa Suncem u Vodoliji i sa podznakom u Ovnu, to je da je ne drži mesto. Ovaj karakter je izuzetno dinamičan, avanturistički, stalno je u pokretu, stalno nešto mora da mu se dešava. Voli sport i uvek je od akcije. Ipak, treba da se čuva bezobzirnosti, bežanja od dugotrajnih obaveza, neulaženja u ozbiljnije emotivne odnose i jednog generalnog nemara prema životu, usled prirodnog nestrpljenja koje poseduje. Ukoliko se pravilno kanališe, hladni racio Vodolije, spojen sa vatrenom energijom Ovna može dati jednu vrlo efektnu kombinaciju.

Osobe rođene sa ovom kombinacijom: Bili Holidej, Airton Sena, Tomas Džeferson, Hari Hudini

Autor: redportal.rs

#Horoskop

#astrokombinacija

#astrologija