Delimično razreơeno neslaganje među partnerima 😂

Iako sa nekim od ovih znakova funkcioniơemo savrơeno u prijateljskim ili rodbinskim odnosima u ljubavi neće biti tako... I za to astrolozi imaju objaơnjenje.

Bik - Ovan

Ova 2 rogata 😂 znaka slute na katastrofu. Bikovi izvlače iz Ovnova ono najgore i stalno na tome potenciraju, uprkos količini ljubavi koje osećaju jedno prema drugom.

Strelac - Bik

Kada se Bik i Strelac sretnu, pripadnici svih ostalih znakova Zodijaka trebalo bi da se sklone u stranu. Jer, Strelac je opuĆĄten i ponekad prilično nepromiĆĄljen, a Bik tvrdoglav i voli red. Strelac je toliko toksičan za Bika da ga samo za nekoliko sati moĆŸe dovesti do ludila.

Foto: Pexels.com

Blizanci - Vodolija

PreviĆĄe slobode dovodi do anarhije – upravo to će se desiti i kad se sretnu Blizanci i Vodolija. Oboje će trčati u krug, bez ikakvog cilja i ideje ĆĄta tačno ĆŸele jedno od drugog.

Lav - Jarac

Lavovi su teĆĄki po prirodi, a Jarčevi joĆĄ teĆŸi. Uz to, Jarčevi su skloni mračnim raspoloĆŸenjima, a Lavovima prija potpuno drugačija atmosfera. Jarac će traĆŸiti da na sve načine spusti Lava na zemlju. Lav će da brani svoju teritoriju i svoj ego. Jarac će ga udariti u najbolniju tačku. I to će tako ići do beskonačno...

Autor: redportal.rs

#Horoskop

#budućnost

#ljubav

#slaganje

#znaci