Tela su predstavljena juče na prvom kongresnom saslušanju u ovoj emlji o NLO

Meksička vlada objavila je rendgenske snimke dva vanzemaljska tela koja su prikazana tokom javne rasprave u lokalnom Кongresu ove nedelje.

Tela, koje se nazivaju neljudskim, predstavljena su u juče na prvom javnom kongresnom saslušanju u Meksiku o neidentifikovanim anomalnim pojavama (NEP; prevod od skraćenice Unidentified Anomalous Phenomena - UAP, prim. prev.), takođe poznatim kao NLO.

IZVOR: YT / @ANCalerts

Objavljivanje rendgenskih snimaka ovih tela, za koje se veruje da su stara 700 i 1.800 godina, definitivno je izazvalo pravu buru u krugovima teoretičara zavere, još prilikom njihovog otkrivanja u gradu Кusko u Peruu, pre izvesnog vremena.

Neidentifikovana tela inače imaju samo po tri prsta na svakoj ruci, izdužene glave, dok su im kosti lagane a usta bez zuba.

Novinar i ufolog Džaim Mausan bio je prisutan u sali tokom otkrivanja ovih snimaka, tako da je i na svom profilu na Fejsbuku napisao da su dva tela otkrivena u Peruu konačno prikazana javnosti, i da je sigurno da pripadaju tridaktilima (izraz označava živo biće koje ima po tri prsta na ekstremitetima).

Foto: Printscreen YouTube/@ANCalerts

Tela imaju humanoidni oblik, sa vratom koji se može uvući, kao i karakteristične crte lica koja ne izgledaju tipično ljudski.

Mausan je prilikom pokazivanja tela pod zakletvom svedočio da pokazana tela nisu deo naše zemaljske evolucije.

, koji je ranije bio povezan sa brojnim opovrgnutim tvrdnjama o vanzemaljcima, nastavio je da objašnjava: „

- Ovi primerci nisu deo naše zemaljske evolucije. Takođe, ova tela nisu pronađena u nekom srušenom NLO-u, već su pronađena u rudnicima među fozilizovanim dijatomima (algama) - dodao je on tokomk saslušanja.

Tokom javne rasprave, Mausan je američkim zvaničnicima i članovima meksičke vlade takođe pokazao i video zapise NLO-a i neidentifikovanih anomalnih pojava pre nego što je otkrio navodne vanzemaljske leševe.

Novinar je naglasio da su naučnici sa Autonomnog nacionalnog univerziteta Meksika (UNAM) uspeli da prikupe DNК dokaze putem radiokarbonskog datiranja, kao i da je utvrđeno da je oko 30 odsto nalaza označeno kao nepoznato.

- Da li su ovo vanzemaljci ili ne, ne znamo, ali se radi o inteligentnim bićima koja su živela sa nama. Istorija bi trebalo da se iznova napiše - zaključio je on.

Foto: Printscreen YouTube/@ANCalerts

Na kraju su prikazani i rendgenski snimci ovih tela, a stručnjaci su pod zakletvom svedočili da se vidi da jedan od njih ima jaja u sebi.

Za oba primerka je takođe rečeno da imaju implante napravljene od izuzetno retkih metala, poput kadmijuma i osmijuma. Sama prezentacija je privukla veliku pažnju medija, a prisustvovalo je nekoliko meksičkih i američkih zvaničnika, uključujući i Rajana Grejvsa, penzionisanog direktora američke mornarice i bivšeg pilota, koji je ranije svedočio o NLO viđenjima.

Kako će ove nalaze komentarisati drugi naučnici i stručnjaci, ostaje da se vidi. 🛸

Autor: Marko Radovanović