Viralan video-snimak na TikToku

Za one koji prate toerije zavere, na TikToku se pojavio snimak žene koja, navodno, komunicira sa bićima iz drugih dimenzija, među kojima su i reptili. 🧐

Sara Adams je blogerka koja je iskusila mnogo stvari, od toga da je bila kidnapovana do anđela koji su se je spasili. Doživela je neke nadrealne stvari, kao i prošle živote u Egiptu i Atlantidi. Telepatija, vremenske abnormalnosti, osećaj tuđih emocija, kvantni skokovi i putovanje kroz vreme samo su neke od alternativnih stvarnosti koje je Sara proživela. Pored svog bloga, Sara radi sa klijentima širom sveta kojima pomaže da se izleče od raznih bolesti pomoću homeopatskih biljaka, dodataka ishrani, detoksikacije, eteričnih ulja, vizualizaciju, posredovanje i povećanjem frekvencija u telu.

Video-snimak koji se pojavio na gore pomenutoj društvenoj mreži je njen intervju u kom otkriva da komunicira sa reptilima koji se, navodno, hrane našom energijom kako bi preživeli.

- Komuniciram sa dosta različitih bića, reptilima. Oni se hrane ljudskom energijom. Vođa reptila je rekao da "Čovečanstvo pati, i imaju mnogo problema, ali i moja rasa pati" - počela je Sara.

Ona je potom objasnila zašto pate i kako je do toga, navodno, došlo. 👇🏻

- Originalno, postojalo je mnogo sveštenika koji su otvarali portale svetlosti, i onda bi se ova bića hranila. Međutim, oni sada gladuju jer su ovi portali zatvoreni jako dug period. I zbog toga, ova bića moraju da se hrane na čovečanstvu - rekla je Sara.

Video: TikTok/@sarahadamsofficial

Šta vi mislite o ovome? 🧐

Saru možete zapratiti i na Instagramu i na Tviteru.

Autor: redportal.rs

#TikTok

#TikTok video

#reptil

#reptili