Čudne tihe oluje sa grmljavinom

Bloger Skot Varing koji je prethodno spekulisao o jačini vanzemaljske tehnologije koja bi potencijalno mogla da izazove dovoljno veliku solarnu eksploziju i "izbriše život na Zemlji", skoro je izneo još jednu neobičnu tvrdnju o navodnim sposobnostima NLO.

Nakon što je pregledao video-snimak "čudne tihe oluje sa grmljavinom" koja je navodno uočena iznad Nju Džerzija prošlog meseca, i gde se među oblacima može nazreti oblik kocke neobičnog izgleda, Varing tvrdi da je NLO mogu proizvesti munje (verodostojnost pomenutog snimka ne može biti potvrđena u ovom trenutku).

IZVOR: YT / UFO Sightings Daily

- Dobro poznata činjenica među istražvačima NLO jeste da NLO izazivaju prirodne katastrofe. Takođe, NLO uzrokuje munje, nepoznato je zašto, ali kada se nađu u tom području, brzina NLO se povećava i kretanje često postaje nestabilno i nepredvdivo. Dakle, iz toga bih pretpostavio da NLO stvaraju munje kako bi prikupili deo svoje energije ili posebne čestice energije koje još nismo otkrili, ali mogu se koristiti za napajanje vanzemaljskog vozila - napisao je Skot u svom blogu.

Takođe, bloger je izjavio da je ovo "100 odsto stvaran i apsolutan dokaz da NLO izazivaju munje", iako nije objasnio kako je tačno došao do ovog zaključka.

Autor: Andrei Dergalin / redportal.rs

#NLO

#Oluje

#Vanzemaljci

#energija

#munje