Vanzemaljci imaju baze na dnu okeana

Jedan od osnivača udruženja osnovanog prošlog meseca, Međunarodne koalicije za istraživanje vanzemaljskog života (International Coalition of Extraterrestrial Research - ICER), objašnjava za Raša tudej svoju misiju i zašto je ubeđen da vanzemaljci često posećuju Zemlju.

Vanzemaljci imaju baze na dnu okeana i pokušavaju da odvrate ljudsku rasu od nuklearnog oružja, zbog potencijalne katastrofalne štete. Zbog ovakve izjave u nekim naučnim krugovima osoba koja ovo tvrdi bi odmah bila isključena iz diskusije.

Međutim, Geri Hezeltajn, potpredsednik novoformirane Međunarodne koalicije za istraživanje vanzemaljskog života (International Coalition of Extraterrestrial Research ICER) ne mari za to. ICER je nevladina organizacija sa sedištem u Portugalu, a čine je naučnici, istraživači i akademici iz 27 država. Njihova misija je: Priprema za kontakt sa vanzemaljcima.

Svaki član ICER-a potpisao je zakletvu kojom potvrđuje svoje osnovno uverenje. Članovi ove organizacije veruju da vanzemaljci postoje i da često posećuju Zemlju. Zvuči kao zaplet iz holivudskog filma, ali ova koalicija je ozbiljna i želi da diskutuje o svojim teorijama racionalno i dokumentovano. Hezeltajn, bivši detektiv britanske policije, kaže da je njihova misija da iznesu dokaze i da se pripreme za budući susret.

- Trebalo bi sada da se pripremimo za mogućnost da je ovo istina, jer dokazi kažu da je stvarno. Imamo posla s nečim što prevazilazi samo svetlost na noćnom nebu - tvrdi bivši detektiv.

Po njegovom mišljenju, ako ima istine makar u tri odsto od milion zabeleženih slučajeva u posljednjih 70 godina širom sveta, onda to uopšte nije malo. Poznato je da ima izveštaja o letelicama koje lete hipersoničnom brzinom, bez krila ili pogonskog sistema, a koje povlače silu od 600 ge. (Poređenja radi, F-16 može da razvije samo polovinu te brzine i silu od 9 ge). Takođe, postoje izveštaji pilota kako su videli letelice koje se za 0,8 sekundi spuste sa visine od 20.000 do 15 metara.

Hezeltajn podseća na razne zabeležene pojave neidentifikovanih letećih objekata ili neidentifikovanih vazdušnih fenomena koji uključuju trenutno ubrzanje, trenutno zaustavljanje, trenutnu promjenu putanje, skretanja pod pravim uglom, a sve bez promene brzine kretanja.

Autor: redportal.rs

#Vanzemaljci

#baze

#nuklearno oružje

#okean