Tvrdi da su vanzemaljci fascinirani nuklearnom energijom

Vanzemaljci ne samo da nas posećuju, već su veoma zainteresovani za američka nuklearna postrojenja. NLO-i su viđani blizu nuklearnih postrojenja ili na mestima testiranja takvog oružja. To tvrdi obaveštajni službenici zadužen za istraživanje tih pojava.

Govoreći za Vašington Post, Luis Elizondo, bivši direktor vojnog Programa za identifikaciju svemirske pretnje (AATIP), otkrio je da su NLO-i, ko god njima upravljao, "fascinirani nuklearnom energijom".

Postoji "neka vrsta povezanosti između ovih NLO-a i naše nuklearne tehnologije, odnosno pogona za proizvodnju nuklearne energije i nuklearnog oružja - rekao je Elizondo za Vašington Post, dodajući da su "ta ista zapažanja viđena i u drugim zemljama".

Elizondo je govorio dok se Kongres priprema za razmatranje izveštaja o NLO-ima, ili NZF-ima (neidentificirani zračni fenomeni). Izveštaj je naručen pod Trampovom administracijom prošle godine, a sastavio ga je Pentagon. Izveštaj neće potvrditi niti poreći da su te letjelice vanzemaljske, prema isečcima koje su prošle sedmice otkrili novinari.

Iako neki tvrde da su NLO-i snimljeni još 1950-ih, vojska se tome uglavnom suprotstavljala i bila sklonija drugoj teoriji: da je to zapravo vrlo napredna tehnologija koju su razvili protivnici SAD-a. Elizondo nije siguran u to. Snimke koje je video sugerišu tehnologiju "koja bi mogla biti negde između 50 i 1.000 godina ispred nas".

- Ta tehnologija nadmašuje sve što imamo u svom inventaru i, prilično smo sigurni, sve što naši strani protivnici imaju - rekao je on.

Brze promene smera ovih letjelica zbunile su Elizonda, i smatra da to ljudi ne mogu izdržati, niti ljudske tehnologije to mogu napraviti. Brzina leta takođe uveliko nadmašuje onu koja je nama dostižna. Nadalje, NLO-i naizgled imaju sposobnost sakrivanja od ljudskih posmatrača i delovanja u bilo kojem mediju - vazduhu, vodi ili vakuumu svemira - bez ugrožavanja performansi.

Donedavno se činilo neverovatnim da jedan bivši vojni službenik tako iskreno govorio o NLO-ima. Ali sada mnogi američki zvaničnici otvoreno pričaju o tome.

Autor: redportal.rs

#NLO

#Pentagon

#Vanzemaljci

#tehnologija