Ova tri psa su kao kameleoni, ali samo kad su blizu ovog dela nameštaja porodice Grantam

Porodica Grantam iz oblasti Linkolnšir u Engleskoj ima neobičan problem, budući da imaju pse čija se boja gotovo savršeno uklapa u dezen svilenog kauča koji su kupili. Stoga, moraju biti dosta oprezni pre no što reše da se zavale u istu.

Oni su ponosni vlasnici tri francuska buldoga po imenima Roko, Vini i Blu, a s obzirom da je cela priča oko kamuflažnih pasa nastala slučajno, priča je dobila neobičan obrt jer su fotografije ovih ljubimaca postale dosta poznate i deljene. Uglavnom zato što je i na fotografijama ponekad teško uočiti nekog od ovih kučića kada je na ovom komadu nameštaja.

Foto: Splitpics UK/nepoznato

- Nisam sigurna da li su oni svesni koliko postaju praktično nevidljvi na ovom kauču, ali primetila sam da vole da se kriju iza jastučića. Moguće - rekla je četrdesetčetvorodišnja Tina Grantam, ponosna vlasnica ovih pasa, ali i kauča.

Tina u ovom domu živi sa mužem Sajmonom i sinovima Harlijem i Flinom. Kako sama kaže, namera nije bila da uzmu tri psa, ali budući da su već imali Blua, a da su se dečacima svideli Roko i Vini, na kraju su rešili da ih sve uzmu.

Ono što je neuobičajeno za ljude na internetu jeste da su reakcije na ove fotografije maksimalno pozitivne, tako da možda možemo reći da ima nade za čovečanstvo. U svakom slučaju, ako neko od vas u narednom periodu poseti Grantamove, preporučujemo da pazi gde će sesti. 😂

Foto: Splitpics UK/nepoznato

Autor: redportal.rs

#Psi

#grantam

#kameleon pas

#kamuflaža

#kauč