Instagram je plasirao trik iznenađenje koji vam dozvoljava da promenite ikonicu aplikacije u jedan od starijih logoa.

Zbog proslave svog desetog rođendana, Instagram je plasirao trik iznenađenja koji vam dozvoljava da ikonicu aplikacije zamenite sa jednom od starijih verzija.

Foto: Printscreen YouTube/Kapwing App

Instagram je jedna od najpopularnijih aplikacija u svetu i verovali ili ne, postoji već deset godina.

Kako bi proslavili ovo dostignuće, Instagram je plasirao trik iznenađenje koji vam dozvoljava da promenite ikonicu aplikacije u jedan od starih logoa.

- Radi proslave našeg rođendana ovog meseca, pozivamo vas da promenite ikonicu Instagram aplikacije u vašu omiljenu. Hvala što ste deo naše priče i što koristite Instagram da podelite vašu. - navodi Instragram

Ponuđene verzije uključuju trenutni žuti i ljubičasti ombre dizajn, klasičnu ikonicu kamerice iz 2010. godine i dizajn u duginim bojama radi proslave Prajda.

Kako biste im pristupili, jednostavno otvorite Instagram aplikaciju, idite na svoj profil i kliknite na tri linije u gornjem desnom uglu. Zatim, kliknite na podešavanja, povucite ekran na dole i ovde će se emodži postaviti na tačkastoj liniji, pre nego što konfeta eksplodira po celom ekranu i otkrije ikonicu aplikacije u centru.

IZVOR: YT / TR Tech Lesson

Autor: mirror.co.uk / redportal.rs