Glumica otkrila koje prednosti vidi u tome što se nije ostvarila kao majka

Glimica Nataša Marković u srećnom braku je sa novinarom Zoranom Ćirjakovićem. Oni se retko eksponiraju i trude se da svoj privatni život drže daleko od očiju javnosti. U jednom intervjuu Nataša je govorila o odnosu sa suprugom:

- Interesovanja partnera nisu nebitna. Ako se tu poklopite, veća je verovatnoća da ćete uspeti. Zoran i ja imamo zajedničke tačke, ali normalno je i da u nekim stvarima uopšte nismo slični. Lepo je i to, jer preko supruga upoznajem i neki novi svet. Zamislite da je pored mene neko iz istog posla, bilo bi mi dosadno da stalno pričamo o tome. Kada dođemo kući, prepričavamo događaje iz proteklog dana i na taj način jedno drugom širimo vidike - rekla je glumica, a zatim otkrila koje prednosti vidi u tome što se nije ostvarila kao majka:

View this post on Instagram

A post shared by Natasa Markovic (@onatasamarkovic)

IZVOR: IG / @onatasamarkovic

- Imam sestričinu pa često pomislim da nije lako majkama. Ali verovatno je i divno. Nijedna situacija nije crno-bela. Nije lako ni toj deci u pubertetu, imam empatiju jer se sećam kako je meni u tim godinama bilo. Čini mi se da mnogi roditelji zaborave kakvi su bili u godinama njihove dece - iskrena je bila Nataša.

Autor: redportal.rs

#Nataša Marković

#glumica

#majčinstvo