Pevačica sprema iznenađenje za svoje obožavaoce!

Pevačica Tijana Dapčević otkrila je da joj mnogo nedostaju koncerti i nastupi i da će uskoro svoju publiku iznenaditi jednom pesmom koja će biti objavljenja 31. decembra i jednom, čiju premijeru čuva za svoj rođendan, 3. februara.

- Znate li vi ljudi koliko se nama peva? Pre neko veče sam kod kuće sa dva prijatelja odvrnula muziku i borili smo se ko će više i glasnije da peva. Mnogo smo se uželeli publike, scene, interakcije sa publikom - izjavila je pevačica u emisiji Kec na jedanaest.

Tijana nam je otkrila i da će ovu Novu godinu provesti kod kuće:

- Jedini put pre ovog bio je kada sam bila trudna. Imala sam stomak do zuba te zime. Vuk u februaru puni 12 godina, kao da se juče rodio! Inače je mnogo zanimljivo sada jer kada je dugo za kompijuterom ili s telefonom, ja mu kažem ono stndardno - Mi smo u tvojim godinama bili stalno napolju i igrali se, a onda dobojem - Ne budi bumer! To znači nemoj da smaraš - rekla je pevačica, a zatim uputila koristan, kulinarski savet:

- Ustanovila sam da je za kuvanje najvažnije biti kreativani sve dobro pripremiti pre samog kuvanja, jer ako je tako, onda ne postoji nijedno jelo za koje je potrebno više od 15 minuta. Znam i da crtam i da slikam. Znate li vi kakve ja slike imam? Samo mi je bezveze da o tome govorim ili da ističem da ne ispadne - Evo je ova i to ume!

Tijana će svoju novu pesmu, koju je dobila u okviru projekta Zvezde pevaju zvezde, premijerno predstaviti publici 31. decembra:

- Ne mogu da vam otkrijem o kojoj je pesmi reč, jer premijera tek sledi, ali reći ću vam samo - Zapala mi je najskuplja pesma! A moja pesma će izaći 3. februara, na moj rođendan. Imam je već dve godine i to je pesma Dejana Ivanovića koji je mnogo pesama uradio i Željku Joksimoviću. Sada je eto došlo vreme da je konačno i snimim - otkrila je Tijana.

Autor: redportal.rs

#Tijana Dapčević

#iznenađenje

#nova pesma