Kazahstanski sportista Juri Toločko prolazi kroz teške trenutke

Kazahstanski bodibilder Juri Toločko ovih dana prolazi kroz teške trenutke jer mu se žena pokvarila. Međutim, u njegovom slučaju to ne znači ono što bi to značilo inače, budući da je on krajem prošle godine oženio seks lutku, tako da se njegova supruga nije pokvarila moralno ili karakterno već bukvalno.

Ranije ove godine, tačnije u novembru, Juri je konačno oženio ovu lutku koju je nazvao Margo, budući da vezu nisu mogli da ozvaniče kako je planirano u martu, zbog izbijanja pandemije koronavirusa.

Stvari su se sad iskomplikovale jer se Margo misteriozno pokvarila (možemo da naslutimo zašto), pa je poslata u drugi grad na popravku, tako da je Toločko trenutno sam kod kuće. Ipak, kaže da se nada da će mu žena biti popravljena na vreme kako bi predstojeće praznike proveli zajedno.

Bilder je postao poznat još tokom prošle godine kada su mediji preneli vest da se zabavlja sa Margo već mesecima, pre no što je odlučio da je zaprosi. U međuvremenu se desilo nekoliko neprilika, tako da je po Jurijevim rečima Margo razvila psihološki kompleks jer su je ljudi vređali preko mreže, ali da su se posle plastične operacije na koju je otišla stvari popravile.

Šta reći? Valjda je svakom od nas bitno da bude srećan, zar ne? 🤔 Mada, budući da je Margo prvo išla na plastičnu operaciju, a sad na popravku, nešto nam se ne čini da je ona naročito zadovoljna ovom vezom.

View this post on Instagram

A post shared by OddJack / Юрий Толочко (@yurii_tolochko)

IZVOR: IG / @yurii_tolochko

Autor: redportal.rs

#bilder

#bodibilder

#juri toločko

#kazahstan

#pokvarila se

#seks lutka