Jedna od najpoznatijih manekenki odlučila da daruje odeću beskućnicima

Poznata manekenka Bela Hadid odlučila se za jedan humani gest. Ona će darivati odeću beskućnicima, kao i onim ljudima koji nemaju novca. Ovim povodom Bela se oglasila na svom Instagram profilu gde je objasnila da se na ovakav korak odlučila zbog teške situacije koja je nastala zbog pandemije koronavirusa:

- Ovaj sneg koji sada pada je prelep, ali kako postaje hladnije, tako mislim na ljude koji nemaju dom zimi... Koji svakog dana idu na posao bez slojevitog oblačenja... Mislim na one koji ne mogu da obezbede sebi tople kapute.

- U ovoj teškoj godini, mnogi ljudi su ostali bez posla, domova, a povrh svega, ovaj prokleti sneg im otežava situaciju i donosi tugu i malodušnost. Prešla sam kroz moj ormar i našla neke tople stvari, jakne i kapute da pošaljem organizaciji The Peoples Table New York koja će preuzeti odeću i razmestiti je duž grada i dati ljudima kojima je odeće potrebna. Nastaviću da ih podržavam, pogotovo dok traje zima - izjavila je manekenka i apelovala na ljude da i oni pomognu.

View this post on Instagram

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

IZVOR: IG / @bellahadid

Autor: redportal.rs

#bela hadid

#beskućnici

#humanost

#manekenka