Viralan video pokazao umeće Tomasa Peka iz Džiniv lejka

Onlajn izdavač LADBible objavio je zanimljivu priču o mladom poštaru-skakaču koji radi na jezeru Džiniv (Geneve Lake) u Viskonsinu. Kao što se vidi iz priloženog video-snimka, posao ovog momka koji se zove Tomas Pek ne spada baš u obične.

Njegov zadatak je da, dok brod koji ga prevozi prolazi pored privatnog doka, on izleti sa broda na dok, ostavi poštu stanovniku koji tu živi, i vrati se na brod najbrže moguće, pre no što on ode.

Tomas ima oko 100 isporuka dnevno, a kaže da je najveći predmet koji je trebalo da isporuči bio jedan televizor od 38 inča (nadamo se da radi 😁, prim.ur.).

Razume se, u svakom poslu se dešavaju i greške (Ko radi taj i greši! 🙄), ali mlađani Tomas kad pogreši obično završi u vodi, tako da greške uglavnom nisu kritične. Sva sreća, nije jedini od ovih poštara na ovom neobičnom jezeru.

Ipak, većina ovih kuća na jezeru su zapravo letnje rezidencije nekih od stanovnika, tako da ovaj servis radi samo od 15. juna do 15. septembra, tako da se ne radi o stalnom poslu. Ono što je još zanimljivo kod ovih poštara je - što postoje i rade ovaj posao već 104 godine! Šta reći, nego svaka čast.

IZVOR: FB / LADbible

Autor: redportal.rs

#parkour

#parkur

#poštar

#skakač

#tomas pek