Pare ljude kvare 😁💸

Da se novcem može mnogo toga, očigledno se može, ali da li treba preterivati? 😏

Živimo takvim životom da večito jurimo vreme, želimo da postignemo sve što smo zacrtali i da bismo to ostvarili jurimo na sve strane. Međutim, nije sreća baš ni u tome. Neće nam ništa pobeći.

Uvek treba izdvojiti vreme za porodična okupljanja, male praznične radosti, koje doprinose lepoj atmosferi i ukućane čine srećnim.

Ipak svedoci smo da na Instagramu vlada potpuna euforija i takmičenje čija je jelka veća, lepša, originalnija.

U to ime, izdvajamo zapažanje jedne tviterašice koja je čula da ljudi plaćaju da im se okiti jelka, i bila je prilično iznenađena.

Prenosimo tvit u celosti:

IZVOR: TW / @senjorita5

U komentarima se povela prava debata da li treba kititi sam ili to prepustiti ljudima koji se stručno bave. Mišljenja su podeljena:

- Ma nema šanse. Kada ja postavim jelku pa klincima dam nakit da oni okite, pa ta sreća, pa premeštanje nakita, pa ovo ćemo ovde, ono onde... Niko je ne moze okititi kao klinci, a tek radost u mom srcu dok ih posmatram.

- 150 € samo kićenje. Ukrase kupuješ sam. Drugar se raspitao pre neki dan kad se šokirao.

- Ih odavno to ima.

- Ti očigledno ne kapiraš da neko ne voli da kiti jelku, da gleda sneg, da sa decom posmatra tu euforiju, to su za mene gluposti, a klinci sami kite svoje jelke, a zašto bih ja kitio kada to može neko ko je zadužen za to. Nismo je nijednom slikali za Instagram, nismo toliki paćenici...gnt

Šta je ispravno uraditi a šta ne, ostaje na ljudima. A mi sa ushićenjem čekamo prazničnu čaroliju i završetak. 🌟

Autor: redportal.rs

#Nova Godina

#jelka

#kićenje

#ukrasi