Hoću nova kola, novi stan, nove najke! 🤑🤑

Jedan od popularnijih jutjubera na domaćoj sceni Miloš Kostić, poznatiji samo kao Kimi, kupio je stan u okviru kompleksa Beograd na vodi. Juče je podelio sa svojom vernom publikom i video u kome je sve objasnio i pokazao svaku prostoriju ponaosob.

IZVOR: YT / Kimi's Life

Izbor za ovu lokaciju je pao samo zato što je Miloš imao neprijatna iskustva sa nametljivim fanovima koji su saznali njegovu prethodnu lokaciju i zbog toga mu nisu davali mira. Stalno su ga uznemiravali ispred zgrade i stana, što je svakako bilo nedopustivo. Sada svi znaju gde on živi, ali pošto je ovaj kompleks odlično obezbeđen, ovakve situacije se neće ponavljati.

Mnogo truda i rada je dovelo do toga da sa samo 24 godine ima svoju nekretninu. Svi znaju da je Kimi počeo da snima u sobi u studentskom domu i da je velika stvar bila kada se preselio u iznajmljen stan. Nakon toga su se samo ređali uspesi, a uskoro se bliži cifri od 1.000.000 Jutjub pretplatnika. Klinci, ali i oni nešto stariji su ga zavoleli zbog raznih prenkova koje je snimao po Knezu i zbog toga što je uvek bio iskren i prikazivao realan život. Ispod videa čestitke samo pljušte, a mnoge kolege su mu pisale da je ovo nagrada za sve što je postigao i da ga tek čekaju krupni uspesi. Uskoro će lansirati svoj merč - MORA SE CIMAŠ.

View this post on Instagram

A post shared by Kimis Life (@miloskostic96)

IZVOR: IG / miloskostic96

Autor: redportal.rs

#Beograd na vodi

#Kimi

#Miloš Kostić

#stan