Otac glumice bio homoseksualac

Glumica Eva Ras još od najranijeg detinjstva ima nesvakidašnji život, a najviše ju je obeležio nestabilan odnos roditelja. U intervjuu za Kurir Eva je progovorila o odnosu svojih roditelja:

- Otac i majka su se razveli pre nego što sam se ja razvela. Moj otac Robert se oženio mojom majkom Marijom da bi mogao bude oženjen i da niko ne postavlja pitanje da je on homoseksualac. Jer, četrdesetih godina u prošlom veku, to je bilo strašno. Viđala sam ga do 1943. godine, dok nije otišao u partizane, pa onda neko vreme nisam - ispričala je Eva i dodala:

- Majka nikada nije htela da priča ružno o ocu iako ga je mrzela do kraja života. Proganjala ga je, kvarila mu je poznanstva, karijeru, sve gde je mogla da mu naudi. Htela je da mu se osveti jer ga je mnogo volela, bila je povređena što ju je ostavio, a on jadan nije mogao da živi u braku sa njom i rekao joj je zašto.

Foto: Printscreen Instagram /@evaras

- I znate šta se dogodilo? Mama je umrla 15. septembra 1986. godine u 71. godini, a otac, kada je čuo za to počeo je da se opija, iako do tada nikada nije pio. Sahranili smo ga 11. novembra iste godine. Bio je lekar i tačno je znao kako se od alkohola može umreti. Jednostavno od griže savesti nije mogao da živi - izjavila je glumica.

Autor: redportal.rs

#Eva Ras