Pevačica preležala koronavirus, a sada je i javno progovorila o tome

Pop pevačica Ana Bebić preležala je koronavirus ovog leta, a da je zaražena je saznala slučajno. U emisiji Premijera pevačica je otkrila da nije imala velike simptome, ali da se ne zna kakve će virus posledice ostaviti:

- Ja sam letos preležala koronu. Bila je blaga glavobolja i grlobolja. Ništa strašno. Slučajno sam otišla kod doktorke i ispostavilo se da sam pozitivna. Za sada sam dobro. Nikad se nezna kakve će to posledice ostavitina vaše telo - rekla je pevačica.

Foto: Pink.rs

Ana već duži niz godina živi i radi u Beogradu, pa joj teško pada što ne može tako često da viđa članove svoje porodice koji žive u Hrvatskoj:

- Videli smo se letos kada je to bilo i videli smo se nedavno. Slučajno sam imala par slobodnih dana. I tamo se ljudi čuvaju, ne može čovek više da se opusti. Ne mogu do kraja da se veselim, imam osećaj da sam stalno u grču - istakla je Ana, a za kraj je dodala kako se nada da će ove godine novogodišnje praznike provesti kao i prethodnih godina:

- Iskreno, svaki dan sam na vezi sa mojima. Mi smo svaki Božić bili u Hrvatskoj desetak dana, pa bi bili ovde u Srbiji za Novu godinu. Ja se nadam da će tako biti i ove godine.

Autor: redportal.rs

#Ana Bebić

#koronavirus