Poslednji pozdrav biće održan 2. decembra na beogradskom groblju Lešće

Miša Aleksić preminuo je od posledica koronavirusa. Poslednji oproštaj legendarnom basisti biće održan 2. decembra na beogradskom groblju Lešće.

Foto: Printscreen Facebook / @ribljačorba

Članovi benda doneli su odluku da neće prisustvovati kremaciji svog dragog kolege i prijatelja. Na zvaničnom profilu grupe Riblja čorba izdato je sledeće obaveštenje:

- Dragi prijatelji,Teško je naći nekog ko Mišu voli više od nas. I ne možemo da se pomirimo s tim da ga više nema. Znamo da je Miša umro od posledica podmukle i nevidljive bolesti. Umro je nepotrebno. Znamo da nije potcenjivao ovo zlo. Nosio je masku i čuvao se. Kovali smo planove za budućnost za koju smo verovali da je imamo. Zlo zvano korona virus je i dalje među nama, više nego ikad i zato smatramo obavezom da vam saopštimo da članovi Riblje Čorbe neće u sredu prisustvovati kremaciji. Verujemo da ni Miša ne bi dozvolio da se ugrozi bilo čije zdravlje, bilo čiji život. Kad ova pošast prođe zajedno ćemo ožaliti našeg i vašeg Mišu koncertom u njegovu čast. Budite odgovorni i zdravi. Voli vas Riblja Čorba.

Autor: redportal.rs

#Miša Aleksić

#Riblja Čorba