Snove koje sanjamo svi 😴

Svi imamo snove koji nam se ponavljaju s vremena na vreme. Razlog tome je to što nas podsvest tera da istražimo emocije koje nas opterećuju.

Najčešće se san ponavlja kada nas sutra očekuje nešto jako bitno. Trema i pritisak tada rade svoje i sanjate situacije u kojima se osećate neprijatno ili nemate kontrolu.

Neka istraživanja su pokazala da kada se određeni san ponavlja, vaša podsvest šalje informaciju da ste ignorisali neki problem. S obzirom da je podsvest vrlo dobra u tome da zataška naše tajne i strahove, nećete odmah moći da ukapirate šta je to što vas zapravo muči. Kako biste prihvatili pomoć podsvesti i rešili problem, probajte da se zapitate šta je to što vas muči. Možda je to neki događaj koji je na vas ostavio utisak, neko vas je povredio ili uvredio, ili ste možda propustili nešto i sada za time žalite.

Ovakve snove imamo svi i uglavnom su svima isti. Ovo su samo neki od njih: ispadanje zuba, letenje, bežanje od nekoga (znate ono kada trčite, a jedva se krećete 😅), partner vas vara, smrt drage osobe, padanje, propadanje ili letenje lifta itd., itd., itd.

Šta su na ovu temu rekli tviteraši? 🧐

IZVOR: TW / @kinginwithdora

IZVOR: TW / @razborit

IZVOR: TW / @foodzili

IZVOR: TW / @amchianaaA

Da li i vi sanjate ovakve snove? 🧐

Autor: redportal.rs