Moderno doba uzelo maha!

Ko je još uspeo da ubedi babu da nije gladan?

Sećamo se detinstva i naših baka koje su nas non stop zapitkivale:

- Jel si gladan?

- Što ne jedeš?

- Šta ćeš da ti spremim? Moraš da doručkuješ!

Ili kada ne postavlja nikakva pitanja, nego vas jednostavno ujutru probudi miris tek pečenog hleba ili gibanice sa sirom, koji te mami da odmah doletiš u kuhinju! 😀😀

Međutim, savremeno doba, veliki napredak tehnologije, brz način života su doprineli da nemamo vremena ni za šta i da su se, u odnosu na pre, prioriteti ljudi drastično promenili. Shavatamo da se sa potpunim razlogom kaže da su ovo neka druga vremena u odnosu na ova kada su nam roditelji bili naših godina.

Mogućnosti je mnogo, toliko da ne možemo sve ni da postignemo da probamo, iskusimo, ponovimo. Zato da bismo sve postigli što zacrtamo, vreme koje posvetimo svakodnevnim životnim navikama i obavezama, svodimo na minimum.

Danas je za nove domaćice uspeh znati i jaje da ispržiš, sve drugo je premija! 🤣 Ali ni to nije veliki problem, jer za hranu ćemo se uvek snaći.

Međutim, sa svim gore navedenim se neće složiti sin jedne tviterašice koji se požalio kako mama ne zna da mu sprema palačinke:

IZVOR: TW / @salivamstravu

Pratioci su se složili da je potpuno razumljivo biti moderna mama i odvesti decu na palačinke umesto sedeti pored šporeta 2 sata i peći bez prestanka. 😁

Kakvi će roditelji biti u budućnosti, a tek bake i deke, vreme će pokazati. 😊

Autor: redportal.rs

#tvit

#tviter