Postala sam dosadna, ali sam sa ovakvim izborom doprinela nečemu!

Jelena Đoković, supruga slavnog tenisera Novaka Đokovića, često je nailazi na komentare svog stajlinga, pa je ovaj put progovorila na tu temu.

Jelena je poznata kao neko ko se svedeno oblači i ko ne pridaje mnogo značaja glamuroznim i skupocenim detaljima, koji često karakterišu poznate ličnosti. Njen stil se mnogima dopada, ali ima i onih koji oštro kritikuju Đokovićevu.

Foto: Printscreen Instagram / @jelenadjokovicndf

U emisiji Među nama Jelena je izjavila sledeće:

- Svako ima pravo da se iskaže. Ja sam toliko postala obično dosadna. Pronašla sam smisao da na taj način pomažem prirodi. Ne kupujem više ništa što sam kupovala ranije. Nosim džins koji ima nekoliko godina, nosim jednu te istu majicu, volim da imam uvek istu frizuru i ne koristim šminku.

Foto: Printscreen Instagram / @jelenadjokovicndf

- Postala sam dosadna, ali sam sa ovakvim izborom doprinela nečemu. Nisam ja nužno u pravu, ja samo idem nekim svojim putem, ovo meni odgovara - rekla je Jelena i dodala:

Foto: Printscreen Instagram / @jelenadjokovicndf

- Puna sam samopouzdanja! Izgleda kao da sam ja skroz u pravu. Ja tako pričam.. Volim sebe, sve tako radim sa nekom strašću, ne znam. Verujte mi, prekosutra mogu da se predosmislim! Mogu da kažem: Ma ne ovo nije za mene! Sve radim 100 posto. Radim 100 posto čak i da se predomislim! - iskreno je odgovorila na temu svog stajlinga.

Autor: redportal.rs

#jelena đoković

#stajling