Dženifer Lopez priznala da se bori sa problemima mentalnog zdravlja

Pop diva Dženifer Lopez priznaje da se bori sa problemima mentalnog zdravlja, dok se njena porodica bori sa anksioznošću tokom karantina zbog koronavirusa.

Dženifer priznaje da je morala da se suoči sa teškim emocijama u poslednjih nekoliko meseci, tokom kojih su ona i njeni 12-godišnji blizanci Maks i Em bili zaključani kod kuće.

- Znate, nije lako. I tokom ove pandemije mislim da su svi imali trenutak kada su bili depresivni ili su bili uplašeni šta će se desiti - izjavila je pevačica.

Takođe joj je bilo teško da gleda kako se njena ćerka prilagođava životu u karantinu:

- Jedno veče moja ćerka došla je u moj krevet i plakala: - Zašto se ovo dešava? Nedostaju mi prijatelji! Šta se to dešava sa našim životima?

Foto: Printscreen Instagram / @jlo

Pop zvezda priznaje da joj je rad pomogao da održi raspoloženje: - Važno je kada se osećate loše da ustanete i uradite nešto! - dodala je ona. - Malo vežbaj kod kuće, uradi nešto zbog čega ćeš se osećati dobro. Skuvaj nešto što voliš, podigni se, nastavi!

Nedavno je za jedan intervju prokomentarisala i kako se nosi sa školovanjem svoje dece kod kuće.

- Mislim da smo svi u fazonu - Šta je ovo? - Ja nisam učiteljica! - rekla je ona. - To je ludost! - otvoreno je pričala o problemima sa kojim se susreće ceo svet zbog pandemije koronavirusa.

Autor: redportal-rs

#Dzenifer Lopez

#depresija

#koronavirus