Internet nasilje se ne stišava

Poznata jutjuberka Kristina Kika Đukić preminula je u 21. godini, a kako prenose mediji, sumnja se na samoubistvo.

Podsetimo, Kristina je pre dve godine ušla u sukob sa poznatim jutjuberom Bakom Prasetom koji je kulminirao u Jutarnjem programu Prve televizije.

Ogroman broj influensera se oglašavao povodom ovog događaja, pre svega pričajući o nasilju na društvenim mrežama.

Tim povodom se nedavno oglasila i devojka Bake Praseta, Anja Blagojević, poznatija kao Anja Bla.

- Sada kada su prijatelji preminule devojke negirali informaciju da se ubila zbog internet nasilja imaM samo jedno pitanje za sve influensere, pevače i poznate ličnosti uopšteno... Jel vas sramota zato što ste širili lažne informacije? Iskoristili ste priliku da skrenete pažnju na sebe jer ste vi inače žrtve internet nasilja. Videli ste priliku kako da ljudima skrenete pažnju, ali ovo nije ispravan način.. Sada možete da shvatite zašto ljudi i o vama pričaju i šire lažne informacije... Bio javna ličnost ili ne pre nego što nešto kažeš, zapitaj se koliko znaš o tome - glasila je poruka Anje Bogdanović. 

Sada je mlada influenserka objavila i da je lično meta napada i kakve poruke dobija. Ona je ukazala na licemerje, da baš oni koji se bore protiv nasilja na društvenim mrežama, rade to isto.

Foto: instagram.com

- Stoko jedna, nedo*ebana dabo0gda da živa izgorila sa onima šta nazivaš dečkom našta ona sliči, izgledate kao da vas je nosorog u*ebao pi*ka vam materina i vama i ovim debilima što vas prate ne zna se ko je pametniji od vas...., glasila je poruka koju je Anja dobila.

Podsetimo, Bogdan Ilić zvani Baka Prase dao je izjavu u deljenja za Viskotehnološki kriminal MUP o svim poznatim okolnostima u vezi sa smrću Kristine Đukić, koja je koristila nadimak Kika na društvenim mrežama.

Nezvanično je da je on na saslušanju rekao da je sukob postojao pre dve godine, ali da su se on i preminula Kristina Đukić pomirili i počeli da razgovaraju o saradnji.

Autor: redportal.rs

#Baka Prase

#anja bla

#devojka

#napadnuta