Poznati britanski onlajn izdavač posvetio čitav prilog našoj influenserki

Poznati britanski onlajn izdavač LADBible posvetio je čitav prilog veštini naše poznate tiktokerke (a i instagramerke 😉) Sare Damnjanović, odnosno Sare TKD u posebnom prilogu koji su objavili na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

U prilogu su, pored kompilacije raznih snimaka u kojima je Sara pokazivala svoje veštine kakob i britansku publiku upoznali sa njenim sposobnostima, nju otvoreno nazvali Kraljicom šuteva (The Queen of Kicks).

Koliko su ljudi iz celog sveta bili oduševljeni Sarinim sposobnostima govori i činjenica da je prilog za manje od 24 sata videlo skoro 2 miliona ljudi, dok je broj lajkova prešao 2.300. I i dalje raste. 😱

Za one koje ne znaju, Sara TKD je devojka u ranim dvadesetim godinama koja je najpoznatija po svojim profilima na društvenim mrežama, na kojima uglavnom pokazuje svoje sposobnosti u tekvodnou (pretpostavljamo da odatle i nastavak za njeno ime na profilima 🤔), borilačkoj veštini u kojoj je osvajala i šampionske titule na regionalnom nivou.

Takođe, njeni rođeni brat i sestra, Strahinja i Anja, imali su svoju emisiju na samim počecima Red tv, tako da je malo reći da smo svaki put radosni kada bilo ko od njih ostvari neki uspeh. 😊👍

IZVOR: FB / LADbible

Autor: redportal.rs

#kraljica šuteva

#ladbible

#sara tkd