Marku Arsiću preti 3 godine zatvora 🙄

Marko Arsić, poznatiji kao Familijobe na Jutjubu, ili tbraloco_fp na Instagramu, suočava se sa velikim problemima sa zakonom.

Pritom, ne radi se o ovom klipu u kome se njegov lik Familijobe bori sa hapšenjem zbog nedoličnog ponašanja u zoološkom vrtu. 😄

IZVOR: YT / Familijobe

Na veliko iznenađenje njegovih obožavatelja, reč je o presudi koja je, prema pisanju Telegrafa, protiv njega doneta još 2018. godine, zbog uživanja u narkoticima i uzgajanja kanabisa.

Marko Arsić je uhapšen 2016. godine kada je prilikom pretresa utvrđeno da u niškom naselju Donja Vrežina pored Nišave uzgaja 4 stabla kanabisa, od kojih se dobija 105,55 grama osušene biljke za konzumaciju.

Pored toga, u njegovom stanu pronađena je i manja količina droge MDMA, poznatije kao ekstazi.

Nema dokaza da je prodavao

Marko se na sudu navodno branio priznanjem da je sadio marihuanu, ali isključivo za ličnu upotrebu, dok je tvrdio da ekstazi nije njegov i da se radi o tome da je neko od njegovih prijatelja verovatno zaboravio to u njegovom stanu.

Sud je uvažio njegovu tvrdnju da uzgoj nije bio komercijalne prirode, ali nije prihvatio opravdanje povodom ekstazija koji je pronađen u njegovom stanu.

Tada je osuđen na čak 3 godine zatvora, iz razloga što navodno pred sudom nije pokazao nikakvo kajanje, rekavši da mu je žao što nije uspeo da uzgaji i veću količinu marihuane.

Pobegao od izdržavanja kazne

Pre nego što je presuda postala izvršna, Marko je napustio Srbiju 2018. godine, otišavši u Kinu. Tada je policija za njim raspisala poternicu zbog izbegavanja izdržavanja kazne zatvora.

Od tada Marko Arsić živi u Kini, radeći kao nastavnik engleskog jezika. Međutim, od kada je počeo sa objavljivanjem klipova na Jutjubu i Instagramu, skupio je veliki broj obožavalaca, iako u početku nije isticao da on stoji iza filtera.

S obzirom da je objavljivanjem svoje lokacije javnosti na to upozorio i institucije, postavlja se pitanje da li ovom komičaru preti i Interpolova poternica po kojoj bi Kina mogla da razmatra njegovo izručenje Srbiji?

Fanovi koji jedva čekaju svaki novi klip ovog jutjubera, sada verovatno jedva čekaju njegovo obraćanje povodom iznetih tvrdnji. Da li je njegova tamna strana zaista istinita, ili postoji i druga, njegova strana priče?

Autor: redportal.rs

#arsic

#brat moi

#familija

#familijobe

#jutjuber

#marko

#tbraloco