Nevolja, nevolja 🤣🤣

Odnos između brata i sestre često porede sa odnosom mačke i psa. Iako je odnos klimav najčešće u detinjstvu, u zrelosti brat i sestra imaju jedinstven odnos. ❤ Tokom detinjstva se teže sporazumevaju jer su različiti i postoji određena vrsta različite energije u vazduhu. Ali tokom života to se menja i stvara sve jači odnos.

Odnos između 2 sestre je nekako drugačiji. Najčešće između sestara se stvara odnos prijateljstva u ranom periodu života. Dve sestre se susreću sa sličnim situacijama u životu što ih čini bližim, a u kasnijem periodu one ostaju privržene jedna drugoj.

Činjenica je da je svaki odnos poseban i jedinstven na svoj način, kao i da se u oba odnosa stvara drugačiji odnos, ali privrženost i ljubav ostaje ista. 🤗 Neminovno je da će tokom oba odnosa, postojati doza tenzije, ali opet - to je sve normalno u porodičnim odnosima, zar ne? 😏

Međutim neki sve ovo doživljavaju malo dramatično. 😅 Na internetu se pojavio neodoljiv snimak devojčice koja se vidno razočarala što je umesto sestre dobila brata. Iako je njen stariji brat oduševljen ovime, ona je napravila dramu. Pogledajte o čemu je reč:

View this post on Instagram

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

IZVOR: IG / @dailymail

Autor: redportal.rs

#brat

#devojčica

#sestra