Ona je zapamtila, i dobro je, dobrim vratila 💛

Ljudi kažu da sve ima svoje vreme i svoj put i da ti se uvek pojavi na putu onaj ko ti treba baš onda kad ti najviše treba.

Upravo se to dogodilo sadašnjoj dikretorki jedne banke koja je nekad bila samo svršeni student koji nije imao kuda. Direktorka se setils kako je ona tumarala ulicama velikog grada gladna i smrznuta.

Iako je isprava deka mislio da ga i ona ismeva kao i svi prolaznici, ona mu je pokazala da ne šali i povela ga u restoran. Gazda lokala nije hteo da ga pusti, međutim, žena ga je matriala jednom rečenicom pokazavši mu da njegov restoran upravo zavisi od nje.

Preko puta restorana nalazila se banka, a dikretorka banke je bila baš ova gospođa koja je nakon što je saopštila gazdi ko je ona. Onda je starca upitala: "Džek da li me se sećaš?" on je rekao da mu je poznata. Ona ga je potom obavestila da je to ona devojka kojoj je on pomogao kada je bila gladna i nekoliko dana na ulici, rekla mu je da je ušla kod njega u restoran da odradi nešto u zamenu za obrok, a da joj je on napravio najveći mogući sendvič. Direktorka je svom spasiocu ispričala da je taj isti dan dobila posao i da je napredovala i da je opet potraži ako mu nešto bude trebalo.

Važno je ceniti to što imate i uvek pomoći nekom ukoliko možete jer se to sve zapisuje.

Video: Facebook.com/VIŠE od života

Autor: Redportal.rs

#Sreća

#ljubav

#poštovanje