Ćerka nije zaboravila gest očevih kolega pa im se odužila koliko je mogla

Uvek je kolegijalnost bila veoma upitna kada su međuljdski odnosi u pitanju. Obično ljudi gledaju da se ne petljaju u tuđi život. Međutim, ove kolege koje rade u gradskoj čistoći su iznenadile svog kolegu.

Jedan čistač ulica podelio je sa javnošću svoju životnu priču o svojoj najmlađoj đerki i njenom školovanju. On kao čistač nije mogao da joj priušti mnogo toga pa je ona dobila stipendiju, ali su joj ipak trebale pare tokom studiranja koje on nije mogao da joj priušti.

Zbog činjenice da ne može da obezbedi novac svojoj ćerki bio je ceo dan potišten, kolege su to primetile, ali nisu pokazivale pa je on pomislio da njegovu muku niko ne primećuje. Međutim na kraju radne smene kolege su mu prišle i upitale ga da li ih doživljava kao braću, a i pre nego što im je odgovorio oni su svoje dnevnice dali njemu.

Kada ih je upitao zašto oni su složno odgovorili:

- Ako treba gladovaćemo danas, ali naša ćerka mora ići na koledž.

Ona je danas uspešna mlada osoba i završava fakultet, njen otac više ne radi kao čistač, ali sa ocem često poseti njegovo bivše radno mesto i odnese hranu njegovim kolegama koje su njoj izašle u susret.

Jednog dana su je upitali zašto im donosi hranu, ona je odgovorila: "

- Vi ste za mene gladovali tog dana da bih ja mogla postati ono što sam danas. Volela bih da mogu svaki dan da vam donosim hranu.

Iako njen otac više nije član tog kolektiva ona je ostala zahvalna ljudima koji su žrtvovali svoju zadašnjicu za njeno bolje sutra. 💗

Foto: Facebook.com/vise od zivota

Autor: Redportal.rs

#birga

#otac

#ćerka

#ŠKOLA