Ona je pozitivna, kraljica humora i avanturista 👸🏽

Žene rođene u ovom znaku su obožavane, optimistične i željne avanture. Ako ih imate u svom životu, vi ste bogati.

Ona je kraljica humora i nikada nije dosadno u njenom društvu. Pozitivno utiče na ljude oko sebe, a njihov entuzijazam je njihova najveća snaga. Oni su poletni, slobodni i imaju veseo duh. Ali, u polju karijere često zbog svog avanturizma nisu preterano odgovorni što lesto uzrokuje probleme na polju karijere. Trude se da im se sve u životu događa spontano. Njihovo najveće zadovoljstvo je da slobodnog uma kroje svoj život.

Reč je o ženi Strelcu

Ona pristupa svemu na jedninstven, potpuno originalan način. Svako okuplaj nje za njih je novi izazov i sjajno iskustvo - uživaju u društvu. Odlikuje ih širok um, smeh i dobra volja, razigran izgled i ljubav prema ljudima.

Način oblačenja - Strelci vole modu i uživaju u šopingu. Vole da se oblaće elegantno, ali sa notom sportskog stila. Bitno je da njihova odeća uvek bude udobna jer svakodnevno tragaju za novimavanturama.

Životna filozofija - Njihova filozofija se bavi pitanjem smisla života. Strelci se pitaju zašto su ovde i šta je smisao njihovog života. Njihova želja za kretanjem i slobodom, za prostranstvima i daljinama, ne manifestuje se samo u obliku putovanja i lutanja po svetu, već i u akumulaciji filozofije života i znanja. Strelce odlikuje ljubav prema prirodi i ljudima, ali oni takođe cene potragu za višim značenjem i razvoj i širenje ideja.

Strahovi - Strelac je jedan od najslobodnijih znakova, pa se veoma plaši obaveza i odgovornosti, ali ima i razvijen strah od neuspeha. Zbog toga žena Strelac često ne ume da ponađe balans i svoje pravo mesto u karijeri.

View this post on Instagram

A post shared by Horoskop__STRELAC.00 (@horoskomza) on

IZVOR: IG / @horoskomza

Autor: idjtv.com / Redportal.rs

#Horoskop

#Strelac