Kako prepoznati onog pravog 🤔

Ako želite da ostvarite dugotrajnu i stabilnu vezu, najpre treba da nađete momka koji isto to želi, koji je u skladu s vašim očekivanjima od braka i koji vas neće izneveriti.

Adel Voldmen, autorka knjige The Love Affairs of Nathaniel P, savetovala je za Huffington Post s kojim tipovima muškaraca ne bi trebalo tražiti bračnu sreću.

View this post on Instagram

Stavka br. 1. Možete vi da tražite i 105 stvari od svog potencijalnog partnera, pogotovo ako ste vi 106. I treba. Ali takvih je manje i natražićete se tako da ne budite tužni i nervozni u toku tog procesa. No, 5 važnih stvari je dobar potencijal. Jer ako želite decu, zašto mora da bude duhovit? Ako želite mladost - kakve to veze ima sa npr. romantikom. Neću da budem zlohuda, ali sve preko 5 se za čas pretvori u nemoguću misiju i nepostojeću osobu (dajte sebi vremena da pažljivo razmislite kojih je to 5) Stavka br. 2. Stegnite zube i recite sebi: ova informacija mi treba zarad mog dobra. Stavka br. 3. Ovde je najbitnije: otvarajte sebi prilike. Što bi Marcus Aurelijus rekao "Nemojte samo razmišljati o tome što želite da budete. Budite to" (parafraziram). Stavka br. 4. Kompromise pravite na manje bitnim mestima. Jer uz svog partnera treba da rastete, a ne da se umanjujete. Sve u životu mora da napreduje i ako budete išli protiv ovog prirodnog procesa - uvenućete. Sijaj Jadranka, što bi genijalni @losmipanda rekao. Stavka br. 5. Dajte prilike i podstičite osobu spram sebe, ali znajte i kada ste uložili previše vremena i kada treba da odustanite da ga ne bi potrošili još. 6. Ponavljajte proces dok se ne dogodi prava osoba. Ja bih tako. Volim vas ❤️ #vezeionebezveze

A post shared by Dragana Penco (@veze_i_one_bezveze) on

IZVOR: IG / @veze_i_one_bezveze

1. Nije bio za ozbiljnu vezu - dok nije upoznao vas

Kada to čujete na romantičnoj večeri ili šetnji uz more, čini se predobro da bi bilo istinito? Da, istina je. Možda on stvarno u tom trenutku iskreno misli da bi se uz vas mogao skrasiti, jer ste nešto novo, zabavno i uzbudljivo u njegovom životu.

2. Poznaje baš sve i svakoga

S toliko prijatelja i poznanika možete očekivati da je vaš čovek večito na telefonu, stalno proverava poruke i odlazi na sva društvena događanja. Kao što može vama da obezbedi ulaznicu za najnoviju hit predstavu, isto radi i za sve prijatelje, tako da ćete vrlo često večeru provesti tako što će on odgovarati na telefonske pozive ili kasniti zbog nekog sastanka. Njegova otvorena ličnost i susretljivost lepe su vrline, ali samo za prijatelja.

3. Loš u komunikaciji

On ima mnogo vrlina, jer je šarmantan, zabavan i otvoren, ali nikada neće da vam kaže ako ste ga naljutili. To je tip s kojim bi svaka žena jednom u životu trebalo da bude u vezi, zato što će nakon raskida znati kako bi trebalo da izgleda dobra komunikacija.

4. Zgodan, bogat i uspešan - bolje ne može

No, tu se krije zamka! Imati takvog frajera i još se na kraju udati za njega, san je svake žene. Međutim, silna želja da nađete gospodina idealnog može da vam pomuti razum, tako da tek nakon nekoliko godina shvatite da to nije bila prava ljubav, već samo opčinjenost slavom i bogatstvom.

5. Razlika u godinama

Nema idealnog recepta za uspešnu i srećnu vezu, ali ako je on mnogo mlađi od vas, realno je očekivati probleme. To što je on uspešan, zreo i razume sve vaše potrebe, ne znači da će to uvek biti tako. Isto je tako i sa suviše starijim čovekom. Statistički, velika je verovatnoća da će on ostariti pre vas i izgubiti interes za seks baš u onom periodu kada žena u vama bude na svom punom vrhuncu.

View this post on Instagram

#vezeionebezveze #komunikacija #prijatelji #prijateljstvo #odnosi #lepdan

A post shared by Dragana Penco (@veze_i_one_bezveze) on

IZVOR: IG / @veze_i_one_bezveze

Autor: Redportal.rs

#tipovi muskaraca

#veze