Stižu li rode? 🤔

Šminkerka Adriana Kadar, a od skoro i influenserka, i njen verenik Sava Džehverović uskoro će stupiti u brak. Brat Teodore Džehverović i Adriana su se verili ove godine, čak su i odradili seriju fotografija kao najavu za svadbu. Puno je loših komentarima po društvenim mrežama o njihovoj vezi zbog velike razlike u godinama.

View this post on Instagram

Happy Halloween! 🎃 Svih prethodnih godina sam bila ona devojka koji je apsolutni retard za halloween - maskirana u staru baku, klovna... došlo je vreme da i ja budem malo sexy 😂 Kako vam se dopada? ✌🏼

A post shared by Adriana Kadar (@adrianakadar) on

IZVOR: IG / adrianakadar

Ona je na svom Instagram profilu podelila fotografiju zaljubljenog para koji očekuje bebu i napisala kako joj je ovo cilj za 2021. godinu. Ne može da dočeka da ostane trudna i proširi porodicu. Njih dvoje se uopšte ne obaziru na komentare drugih i uživaju u svojoj ljubavi koja će uskoro biti krunisana brakom.

Foto: Printscreen Instagram/@adrianakadar

Da li je Adriana ovim možda najavila pratiocima da je u drugom stanju ili je samo naišla na dirljivu fotografiju koja je podsetila na još uvek neostvarenu želju, ostaje da još vidimo.

Autor: redportal.rs

#Adriana Kadar

#Sava Džehverović

#beba

#potomstvo