Sofija, devojčica čija bolest je ujedinila celu zemlju, uspešno se oporavlja

Svi pomno pratimo situaciju sa malom Sofijom i radujemo se njenom oporavku. Juče u toku dana nas je obradovala objava u kojoj vidimo Sofiju vidno srećniju i zdraviju.

Sofijini roditelji su uputili molbu da se pomogne i ostaloj deci.

IZVOR: TW /@797na3030

U objavi koju su Sofijini roditelji juče podelili na Instagramu sazanjemo i koliko je Sofija napredovala, te sada može samostalno da obavlja aktivnosti koje pre nije mogla.

View this post on Instagram

Pozdrav dragi ljudi, javljamo se iz Los Andjelesa, otprilike 2 meseca nakon prijema Zolgensme! Zelimo samo da vas pozdravimo i da se zahvalimo jos jednom za sve sto ste ucinili za Sofiju! Sofija napreduje iz dana u dan, hvala Bogu, primetno je jaca, kontrola glave je mnogo bolja, a kada je mi postavimo u sedeci polozaj, moze samostalno da sedi nekoliko minuta. Dane provodimo na fizikalnim i okupacionim terapijama, jer su neke stvari i dalje jako teske za nju i pred nama je jos mnogo posla, ali necemo odustati! Sofija i dalje dobija velike kolicine steroida, pa je to razlog sto cemo mozda ostati ovde malo duze nego sto je planirano na pocetku... Jos jednom hvala sto ste i dalje uz nas, kao i uz drugu decu kojoj je potrebna pomoc! 🙏❤

A post shared by Za Sofijin prvi korak (@zasofijinprvikorak) on

IZVOR: IG /@ zasofijinprvikorak

Sofiji želimo brz oporavak, dok svi sa nestrpljenjem iščekujemo da nam se vrati zdrava.

Autor: redportal.rs

#ZaSofijinPrviKorak

#sofija