Mlada influenserka i televizijska voditeljka deli svoje lepe momente sa pratiocima

Voditeljka emisije 5 grama Instagtrama na Red TV, Andrea Koko podelila je posebnu objavu koju smo razumeli i kao jedno od uputstava za srećan život. 😎

Foto: Instagram.com _andrea_coco_

Andrea je nedavno počela da vodi i jednu od emisija gde govori o najzanimljivijim i najviralnijim dešavanjima na Instagramu. Emisiju, koju uređuje sa svojim koleginicima, možete pratiti svakoga dana na Red TV.

pročitajte još

Šta je to sreća?

Jedna od najvažnijih stvari srećnog života jeste da pronađete osobu koja će vam biti oslonac u svemu, koja će vam biti ljubavni partner, ali i najbolji prijatelj koji ume da posavetuje.

View this post on Instagram

💕365 𝓭𝓪𝔂𝓼 𝓯𝓻𝓸𝓶 𝓽𝓱𝓮 𝓯𝓲𝓻𝓼𝓽 𝓴𝓲𝓼𝓼💕 F💑 • #365days #love #ljubav #couplegoals #meandyou #relationshipgoals #soulmate

A post shared by 𝘼𝙣𝙙𝙧𝙚𝙖 𝘾𝙤𝙘𝙤 💫 (@_andrea_coco_) on

Andrei želimo svu sreću u njenoj ljubavi i da sa svojim pratiocima na Instagramu i preko televizije i dalje deli mnogo lepih stvari i zanimljivih snimaka 😍

View this post on Instagram

Voleti tebe,pocetak i kraj svakog mog dana. Moja glavna (s)misao. Razlog da se najvise i najbrze razbesnim. Pa sedativ. Ti si sve sto volim. Moja dozvola za patetiku. I moj razlog da budem jaka.Moja mala,unikatna dragocenost u zalagaonici ovog ludila. Moj prijatelj prvenstveno. Hvala ti na svakom momentu,hvala ti da svakom savetu,hvala ti sto si mi pokazao sta ustvari znaci voleti i biti voljen❣️.

A post shared by 𝘼𝙣𝙙𝙧𝙚𝙖 𝘾𝙤𝙘𝙤 💫 (@_andrea_coco_) on

Autor: redportal.rs

#5 grama instagrama

#Instagram

#andrea koko

#ljubav

#redtv