Bivšu zadrugarku razočarao favorit

Jelena Krunić je vrlo aktivna na Instagramu kada je Zadruga u pitanju. Kako je i sama bila učesnica rijalitija, vrlo su joj poznati svi takmičari i stalno komentariše njihovo ponašanje u Beloj kući.

Pre izvesnog vremena izjasnila se po pitanju svog ovogodišnjeg favorita. Fran je sudeći po objavama na društvenim mrežama ubedljivo jedan od omiljenih učesnika. O tome svedoče brojni fan profili koji iz časa u čas prate svaki njegov korak. Za njega je i Jelena Krunić izjavila da joj je omiljen i da želi da ga vidi u finalu. Međutim, to se promenilo zbog sinoćnjeg događaja. Naime, Paula i Fran su snimljeni kako se ljube i grle u toaletu što ukazuje na njihovo pomirenje. Jelena je odmah podelila sa svojim pratiocima mišljenje o celoj situaciji.

Foto: Printscreen Instagram/jelena_krunic_official

Napisala je da povlači svaku lepu reč koju je napisala za Frana i žestoko osudila njegov postupak. Ona pretpostavlja da je u pitanju bio dogovor i da je sve izrežirano. Više ne želi da se oglašava po tom pitanju.

Foto: Printscreen Instagram/ječena_krunic_official

Nakon ovog storija usledila je kritika koja se odnosi na pomirenje Stanije i Kristijana. Tu situaciju takođe smatra isceniranom i žali što je ikada bila deo ovog rijalitija.

Autor: redportal.rs

#Fran Pujas

#ZADRUGA

#jelena krunić