Glumica Mirka Vasiljević doputovala u Beograd sa svojom decom

Glumica Mirka Vasiljević doputovala je nedavno sa Kipra gde trenutno živi a svojim nevenčanim suprugom fudbalerom Vujadinom Savićem i njihovo troje dece.

Foto: Printscreen Instagram

Vujadin joj se nije pridružio zbog klupskih obaveza koje ima na Kipru, pa je Mirka u Srbiju došla bez njega, ali je decu povela kako navodi da bi njen suprug mogao da se usmeri na sport i posveti obavezama koje ima.

- Da ne bude rastrzan na 100 strana, meni je ta uloga pripala - izjavila je glumica.

Na pitanje kakva je situacija trenutno na Kipru Mirka je odgovorila:

- Verovao ili ne, mi smo se za vikend kupali u moru. Uopšte nemam svest u kom delu godine se nalazimo. Pre dolaska ovde, morala sam da zovem roditelje i da ih pitam da li nam trebaju potkošulje i jakne. A na Kipru je, ako može tako da se kaže u ovoj situaciji, u redu mada mi imamo sreće da nismo tamo svoj na svome, pa nismo opterećeni time, ne gledamo televiziju, ne pratimo vesti. Sve informacije koje dobijamo, dobijamo od njegovog kluba kako bismo normalno funkcionisali. Ja dobijam informacije i od mama, školskih drugara - kako, gde, šta, ali brojkama i ekonomijom nismo opterećni.

Foto: Printscreen YouTube

Mirka je na račun svog izgleda dobila mnogo komplimenata, a posebno zbog odevne kombinacije u kojoj se pojavila koje je bilo prilagođeno prilici i bez provokativnih detalja. 👏

Autor: redportal.rs

#mirka vasiljevic