Ćerka poznatog pevača neprepoznatljiva

Keli Ozborn, poznato tv lice i ćerka Ozija Ozborna, legendarnog pevača grupe Blek Sabat, u zadnjih nekoliko nedelja iznenađuje svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram, pre svega zbog svog izgleda.

Ako se sećate kako je izgledala ranije, a nekako nam je ostala u pamćenju kao simpatična punačka devojčica i devojka kasnije, njen novi izgled će sigurno iznenaditi i vas. Priznajemo, ne bismo je prepoznali da se ne radi o njenom ličnom profilu.

Međutim, Ozbornova je na nedavnoj objavi rekla da nije išla na plastične operacije.

- Nisam išla na operacije. Nikad nisam radila ništa na svom licu osim nekoliko injekcija u usnama, vilici i čelu, ovde. Ne lažem, ali hvala vam na komplimentima - rekla je ona za pratioce.
View this post on Instagram

A post shared by Kelly Osbourne (@kellyosbourne)

IZVOR: IG / @kellyosbourne

Međutim, 36-godišnja Keli je priznala nedavno da je ipak imala jednu operaciju koja ima veze sa estetikom. Naime, ona je smanjivala želudac, u želji da izgubi kilograme, u čemu je očigledno uspela.

- Tu operaciju jesam imala, i je*eno me ne zanima šta ko ima da kaže o tome. Uradila sam to i ponosim se time, a oni mogu da sišu go*na! - bila je eksplicitna tada.

Istina, možda je posle toliko godina mogla malo da poradi i na rečniku 😄, ali svakako, nastavljamo da je podržavamo, jer svakako sad izgleda bolje. Nadamo se samo da ove stvari neće uticati na njeno zdravlje.

View this post on Instagram

A post shared by Kelly Osbourne (@kellyosbourne)

IZVOR: IG / @kellyosbourne

Autor: redportal.rs

#keli ozborn

#plastična hirurgija

#ubrizgavanje