Na ovu meru se odlučio jer je opsesivni pušač već dve decenije

Fotografije Ibrahima Jukela iz gradića Kutahja u Turskoj ovih dana su ponovo preplavile internet jer su se korisnici setili njegovog neobičnog slučaja. Naime, ovaj Turčin je pre izvesnog vremena posegao za neobičnim rešenjem kojim je hteo da ostavi pušenje.

Kako praktično nije mogao da se odvoji od cigarete skoro 20 godina, a budući da je stravstveni pušač od svoje šesnaeste godine, Ibrahimu se u jednom trenutku ta navika do te mere smučila da je rešio da kupi 40 metara bakarne žice i napravi kavez za svoju glavu.

Istina, nije baš najbolje rešenje ako želite da počešete oko, ali mora se priznati da je efikasno jer svakako ne može da prinese cigaretu ustima. Kako kaže, svi njegovi raniji pokušaji nisu urodili plodom, tako da je rešio da se postavi u kavez, iako priznaje da je ovo rešenje pomalo sramotno.

Nadamo se svakako da je Ibrahim uspeo u svojoj nameri i da je na kraju skinuo ovaj kavez sa sebe, kroz koji je uglavnom mogao da jede krekere i pije tečnost na slamčicu. Ako ništa drugo, pokazao je da pušenje ipak treba izbegavati.

IZVOR: YT / Dear Gyaan

Autor: redportal.rs

#glava

#ibrahim jukel

#kavez

#ostavlja pušenje

#turčin