Mlada glumica rođena je 1992. godine u Beogradu

Glumica Nina Kiri, koja je inače srpskog porekla već godinama živi i radi u Kanadi. Poslednjih godina uživa u velikoj popularnosti zahvaljujući Alme, uloge koju tumači u megapopularnoj seriji Sluškinjina priča.

Naime, mlada glumica rođena je 1992. godine u Beogradu, a kao mala se preselila u Kanadu i završila srednju školu u Vankuveru.

View this post on Instagram

A post shared by Handmaid's Tale 👽 (@blessedbethefruitloops_)

IZVOR: IG / @blessedbethefruitloops_

U Kanadi je i započela svoje prve korake u glumi. Prvo u školskom pozorištu, a onda je 2007. godine počela i da se profesionalno pojavljuje pred kamerama.

Srpska glumica koja tumači ulogu Alme u megapopularnoj seriji Sluškinjina priča, podelila je na setu svojim koleginicama, holivudskim glumicama, srpske krem bananice.

Njeno veliki televizijski debi doživela je 2011. godine u Diznijevom hit filmu Geek Charming , a već 2016. godine dobila je primećenu ulogu u filmu „Cleo.“Interesantno je da se tih godina udružila sa srpskinjom Sanjom Živković koja takođe živi u Kanadi, a kako izvori bliski njima tvrde, Sonja je bila ta koja joj je pomogla da „stane na noge.“

View this post on Instagram

A post shared by Nina Kiri (@neeenze)

IZVOR: IG / @neeenze

Autor: nova.rs / serbiantimes.info

#Kanada

#Nina Kiri

#Srbija