Licitacija se bliži kraju

Fantastična ekipa filma Južni vetar nesebično pruža pomoć onima kojima je najpotrebnija i već nekoliko puta je organizovala humanitarne akcije za pomoć maloj Anđeli, Oliveru, a sada i šestomesečnom Gavrilu Đurđeviću zbog koga se cela Srbija još jednom ujedinila!

Da reprezentativci Srbije imaju čvrstu nameru da pomognu malom Gavrilu da što pre prikupi novac za najskuplji lek na svetu, svakodnevno možemo pročitati na internetu. Angažovali su se, pre svega, fudbaleri i dali svoje dresove i kopačke na aukciju za koje vlada veliko interesovanje, a svi imaju isti cilj - da pomognu ovom bolesnom dečaku!

Pored sportista, i ekipa najgledanijeg filma u poslednjih 20 godina Južni vetar organizovali su još jednu humanitarnu licitaciju, u kojoj nude Marašev kombinezon sa početka 2. dela filma Južni vetar Ubrzanje, koji bi uskoro trebalo premijerno da se prikaže u bioskopima.

Kako je licitacija pokrenuta pre 2 dana, admini Instagram profila obavestili su da je do sada najveća ponuda 3.000 evra, kao i da se licitacija završava večeras u 20.00 časova.

- Trenutna najveća ponuda za Marašev kombinezon je 3000 evra od strane anonimnog ponuđača! 💪 Ostalo je još malo vremena do večeras! Pošalji poruku 973 na 3030 i svoje podatke u DM - čekamo tvoju ponudu 🔥🔥🔥 - stoji u opisu objave.

View this post on Instagram

A post shared by Južni Vetar (@juznivetarfilm)

IZVOR: IG / @juznivetarfilm

Ukoliko niste u mogućnosti da učestvujete u ovoj humanitarnoj akciji, pošaljite SMS 973 na broj 3030 za Gavrilovu pobedu!

Lek koji mu je potreban za normalan život i srećno detinjstvo košta neverovatnih 2.500.000 evra.

Autor: redportal.rs

#gavrilo djurdjevic

#juzni vetar

#licitacija

#marasev kombinezon

#za gavrilovu pobedu