Ugostila samu sebe 😳😅

Jedna od najpoznatijih tiktokerki Diksi Damelio vratila se svojoj emisiji, ali ovaj put u totalno drugačijoj atmosferi. 😏

Prva sezona njene emisije The Early Late Night Show snimala se uglavnom u dnevnoj sobi u okviru njihove kuće, dok će se nove emisije snimati u dobro opremljenom studiju. Ona je u prvoj emisiji 2. sezone ugostila, pa, samu sebe. 😅 Doduše, imala je totalno drugačiji autfit, naravno. 😅

View this post on Instagram

A post shared by dixie (@dixiedamelio)

IZVOR: IG / @dixiedamelio

Diksi nije gubila vreme, pa je odmah prešla na stvar. Ona je sebe upitala kako stoje stvari na ljubavnom planu sa Noom Bekom: "On je tako zgodan. Kako si završila sa njim?"

- Zapravo, danas nam je 6 meseci otkad se zabavljamo. Veoma je romatničan, pa i mene tera da budem romantična jer to obično nisam ja. Lep je osećaj otvoriti se nekome - rekla je Diksi.

Tokom prve sezone, Diksi je sa svojim dečkom odradila poligraf oko kog se podiglo mnogo prašine zbog načina na koji mu se obraćala. Ona je iskoristila priliku da u svojoj emisiji raščisti tu situaciju.

- Zapravo, vrlo je smešno. Mi smo se malo zakačili pre nego što je ta emisija počela jer smo pričali o pitanjima i odgovorima, i neki odgovori su me iznenadili. A ja sam veoma emotivna i jako se lako potresem, pa sam bila malo ljuta na njega, a njegovi odgovori čak nisu bili istina, lagao je. A u tom momentu, još uvek nisam bila spremna da se nekome otvorim, nakon što me je neko javno prevario - objasnila je tiktokerka.
View this post on Instagram

A post shared by dixie (@dixiedamelio)

IZVOR: IG / @dixiedamelio

Diksi je prošle godine počela da se bavi muzikom i snimila je tri pesme, a sarađivala je i sa članom benda One Direction Lijamom Pejnom, kog nažalost, nije upoznala uživo zbog pandemije. Ona je ovom prilikom sa gledaocima podelila kakvi su joj dalji planovi u karijeri.

- Završila sam pisanje oko 30 pesama i sada ih uglavnom snimamo i pokušavamo da odaberemo. Veoma je stresno i strašno jer nakon što pesmu čujete po 100. put, počnete da se pitate da li vam je ona favorit ili mi je dosadila. Tako da je korak napred, korak nazad. Ali još nisam sigurna šta posle toga - izjavila je DIksi.

IZVOR: YT / Liam Payne Official

Prvi video-snimak koji je tiktokerka snimila dostigao je 100 miliona pregleda, a kako je rekla u svojoj emisiji ona to nije očekivala i smatra da je taj video bio prirodan i da je bilo mnogo drame dok su snimali, ali je ispao baš onako kako je ona htela.

Diksi se skoro odselila iz kuće svojih roditelja, a razlog tome je što mora da počne da se ponaša kao odrasla osoba jer, kako kaže, ipak je ona uzor mnogim devojčicama. Ali isto tako, ona i dalje ima 19 godina i ima i loših i dobrih dana.

Ona je u emisiji ispričala kako će izgledati nova dokumentovana serija koju snima sa svojom porodicom:

Da, kamere su pratile mene i moju porodicu svuda. I kada smo najavili da izlazi, bilo je dosta komentara "kako će to biti dosadno" i pitanja "kako će sve to izgledati", i da li ćemo sve vreme juriti pred kamerama. Ali biće interesantno jer je više kao dokumentovana serija i biće zanimljivo jer će publika videti kako funkcionišemo kao porodica, odnos između mene i Čarli, kao i kako se nas dve nosimo sa situacijama.

U toku druge sezone, Diksi će ugostiti svoju sestru Čarli Damelio, Hejli Biber i svog dečka Nou Beka, a nada se da će nekom prilikom ugostiti Džimija Felona od kog bi volela da dobije savet.

View this post on Instagram

A post shared by cd (@charlidamelio)

IZVOR: IG / @charlidamelio

Celu emisiju možete da pogledate na njenom Jutjub kanalu 😏:

IZVOR: YT / Dixie D'Amelio

Autor: redportal.rs

#diksi damelio

#emisija

#jutjub

#čarli damelio