Time je oborila rekord za najbrže zarađenih milion dolara na ovoj mreži

Mlada američka reperka Bad Babi (Bhad Bhabie) pohvalila se na svom Instagram profilu da je za svega 6 sati nakon što je uopšte i napravila OnlyFans nalog zaradila milion dolara. 😲

Bad Babi, čije je zapravo ime Danijel Bregoli, skrenula je pažnju javnosti na sebe još 2016. godine kada je gostovala u emisiji Doktor Fil, ali je u međuvremenu postala i rep izvođač, a na Instagramu je skupila 17 miliona pratilaca.

Međutim, ovo je mnoge iznenadilo, budući da je svega 6 sati od otvaranja OnlyFans naloga, što je učinila za svoj 18. rođendan, inkasirala - ravno 1.000.000 dolara. Nisu, međutim, svi ove vesti na Instagramu dočekali blagonaklono.

Naime, mnogi su ovo nazvali bolesnim, budući da je ona i dalje tinejdžerka dok se pouzdano zna da je većina korisnika OnlyFans mreže u odraslim godinama, a nisu izostali ni komentari da je van svake pameti što bar deo ovog novca nije završio u dobrotvorne svrhe.

Ipak, ovo nije nije tolika novost, budući da je glumica Bela Torn, kada je prošle godine otvorila nalog na ovoj mreži, zaradila milion dolara za manje od 24 sata, što je do dolaska Babijeve bio i rekord.

Vremena su se zaista dosta izmenila, zar ne?

View this post on Instagram

A post shared by ℬ𝒽𝒶𝒷𝒾ℯ🦋 (@bhadbhabie)

IZVOR: IG / @bhadbhabie

Autor: redportal.rs

#bad babi

#milion dolara

#onlyfans

#rekord oboren